songmarentez1985

Phone: 01706 525208 01706 525*** show

Vad gör en bra pokerspelare?

De uppskattar att det krävs minst 5 timmar per dag för att tjäna pengar. Baserat på en ny studie som genomförts av University of Nevada vid Reno’s Center for Internet Addiction, mer än 80% av online poker spelare är oförmögna att tjäna pengar på sin online poker aktivitet. För att belöna spelare som sätter in pengar på sina webbplatser kommer de att ge ytterligare bonusar till sina insättningar som hjälper spelaren att tjäna mer pengar. Vissa kommer bara att lägga till en % medan andra kommer att erbjuda en % till din första uttag när du sätter in en viss summa pengar.

Det är möjligt att sätta in pengar utan några extra bonusar så var noga med att läsa rumdetaljerna innan du spelar. Det maximala du kan få i bonusar skulle variera mellan varje webbplats men ju mer pengar du sätter in desto större bonusen kommer att vara. Mängden av dessa bonusar kommer att variera beroende på pokerrummet. Online poker utbildningsprogram ger vanligtvis gratis konton till spelare som deltar i kursen.

Dessa konton ger dig vanligen grundläggande strategier och lär dig hur man satsar och fattar beslut när du står inför de kort som du har handlat. Ett par saker har hänt under min strävan att ta reda på om det finns någon sanning i påståendet att online poker faktiskt är lönsamt för både spelare och speloperatörerna. Vissa vänner och jag har kört några olika scenarier med hjälp av två online pokerrum (för mina vänners skull kommer jag inte att kunna namnge rummen).

Jag har försökt mitt bästa för att ge en ärlig åsikt om huruvida online poker är lönsamt. Om du tar bort något från den här artikeln, skyll inte på mig. Jag har gjort mitt bästa för att försöka och vara opartisk genom att ge dig mina åsikter i stället för min. Jag kommer först och främst att försöka svara på frågan om online poker webbplatser faktiskt tjäna pengar för spelarna eller för operatörerna.

Antagandet är naturligtvis att ju fler spelare du spelar online poker innebär mer vinst till webbplatsen. De flesta människor antar att online poker är uppenbarligen tar sin egen rake och tjäna pengar för webbplatserna. Det jag har kommit för att ta reda på är väldigt intressant. Listan bestod en gång av flera hundra spelare men antalet har sedan dess minskat. Det är inte möjligt att hitta det exakta antalet spelare på topp 100-listan, men det beräknas vara cirka 300-400 spelare.

Det är en mycket konkurrenskraftig lista och uppdateras dagligen. Oavsett om du sitter vid ett fysiskt pokerbord eller går med i ett online-spel, öva alltid god etikett och respekt för dina medspelare. När du börjar din poker resa, kom ihåg att börja med grunderna i hand rankningar och kortspel. Poker är ett spännande spel av skicklighet, klassiskpoker.com strategi och psykologi som har stått testet av tiden.

No properties found

Be the first to review “songmarentez1985”

Rating